Новини

21 та 22 грудня 2023 року в комунальному закладі «Вінницький технічний ліцей» відбувся Благодійний Різдвяний ярмарок та День учнівського самоврядування на підтримку Збройних Сил України.

Кожна група ліцею за підтримки батьків у співпраці з педагогами представила різноманітні майстер-класи, під час яких  бажаючі розписували екошопери, новорічні іграшки, плели браслети, виготовляли новорічні композиції, різдвяні свічки,  малювали бульбашками, грали в шахи, демонстрували фокуси, досліди, співали в караоке тощо. Під час ярмарку користувалися попитом вироби створені руками дітей, батьків, педагогів. Відбувся благодійний аукціон.

За ініціативи педагогів закладу працювали станції, а саме:

  • «Хімічні чудеса»
  • Спортивні ігри
  • Вогнева підготовка
  • Антистрес
  • Учительський лот
  • «BlackeCherry Studio»

Танцювальний майстер клас представили учасники хореографічного гуртка «V.I.P. STUDIO» по завершенню якого провели  загальноліцейний флешмоб.

В День учнівського самоврядування, учні стати дублерами адміністрації закладу, класних керівників, вчителів-предметників.  Відмічається  відповідальність, ініціативність учнів у проведені плану  заходів дня.

На благодійному ярмарку учням та педагогам вдалося зібрати 51943 грн. ( п’ятдесят одну тисячу дев’ятсот сорок три гривні). Ці кошти спрямували  на допомогу Збройним Силам України. Дирекція закладу дякує батькам,  учням, вчителям, які сприяли підготовці  та проведенню корисної справи. А  також усім, хто завітав і долучився до нашої благородної ініціативи. Все буде Україна! Разом ми сила!

На завершення колектив ліцею долучилися до Всеукраїнської тихої акції “Різдво для Героя”- вшанували загиблих Захисників та Захисниць України, поклавши різдвяні віночки до світлин полеглих воїнів та стели пам’яті Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну. Слава Україні!!! Героям Слава!!!