Новини

Сокіл» («Джура»)

ВІТАЄМО команди-рої нашого закладу з Перемогами у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»):

– середньої вікової категорії ( збірна 8 класів) – ІІІ місце  У ЗАГАЛЬНОМУ  ЗАЛІКУ;

– старшої вікової категорії  ( збірна 10 класів) – ІІІ місце в змаганнях «ВІЗИТІВКА РОЮ»)

        Мета конкурсу:  виховання в учнівської молоді оборонної свідомості, патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей українського народу, формування здорового способу життя та зміцнення духовного і фізичного здоров’я.

Гра проводилася протягом  квітня-травня 2023 року. Брали  участь 24 команди-рої (20 – у старшій та 4 – у середній віковій групі) із 22 закладів загальної середньої освіти Вінницької міської територіальної громади.

До програми І етапу гри входили змагання та конкурси у таких видах: конкурс строю та маршової пісні «Впоряд», туристсько-спортивні змагання «Смуга перешкод», «Рятівник» (перевірка теоретичних та практичних знань щодо надання першої долікарської допомоги), «Відун» (інтелектуальне змагання з  історії України), дистанційний конкурс представлення роїв «Візитівка рою», «Стрільба» (виконання стрільб із пневматичної гвинтівки).

Основний блок змагань відбувся 04 травня 2023 року на базі комунального закладу «Вінницький ліцей №22».

У ході змагань та конкурсів усі команди продемонстрували  знання історії українського народу та основ медичних знань, неординарність мислення, рішучість та виваженість дій при наданні першої допомоги. Учасники проявили себе влучними стрільцями, продемонстрували злагодженість та якість виконання команд муштрового впоряду, спритність та належну фізичну підготовку при подоланні етапів «Смуги перешкод», презентували патріотичний дух та оптимістичне баченння майбутнього України у мистецьких відеовізитівках роїв.

Висловлюємо подяку педагогам за підготовку команд до конкурсу-гри: Олегу Невесенку, Наталії Дейнеці, Павлу Козлову,  Вадиму Щорсу, Євгенію Антонюку, Лілі Нікітченко.

Особлива подяка батькам: Ганчевській Наталії Юріївні та Ганчевському Олександру Валентиновичу за отриману форму одягу для обох команд.

                                     Разом ми- сила! Слава Україні!